IN MEMORIAM: JOSIP GUGEC (Donji Desinec, 1947-Karlovac, 2021)

U petak, 8. siječnja 2021, u karlovačkoj bolnici preminuo je od posljedica koronavirusa Josip Gugec, jedan od voditelja redarske službe Nogometnog kluba Jaska, klupski majstor i vjerni navijač Jastrebova s Centrale. Vijest o smrti dragog Jože bolno je odjeknula u redovima igrača, dužnosnika i prijatelja najstarijeg jaskanskog sportskog društva.

Josip Gugec, vrsni majstor za centralno grijanje i vodoinstalater, među svojim desinečkim vršnjacima i prijateljima omiljen pod nadimkom „Komarac“, postao je jedan od Jastrebova zahvaljujući u prvom redu svojem unuku Leonu Budni, darovitom nogometašu Jaske, odličnom strijelcu i dokazanom džokeru, junaku brojnih pobjeda modrobijele momčade.

Za Josipom tuguju njegova supruga Barbara, sin Ivica, kći Natalija i tri unuka. Vedar i ljubazan čovjek, istaknuti branitelj i strastveni lovac, ostat će zauvijek upisan i u srcima svojih brojnih prijatelja i znanaca.

Njegovi Jastrebovi nikad ga neće zaboraviti i Joža će biti trajno prisutan u svim njihovim pobjedama, radostima i uspjesima.

Neka mu je blaga i laka njegova desinečka, jaskanska i hrvatska zemljica koju je toliko volio. Počivao u miru!