JASKA VINOGRADAR – NAFTAŠ IVANIĆ 0 : 1

JEDINSTVENA ŽUPANIJSKA LIGA – 5. KOLO
AUTOR: TOMISLAV TADIĆ

JASTREBARSKO – Stadion Marijan Bradvić Mara. Gledatelja 100. Sudac: Čužić. Pomoćnici: Aščić i Lučan (svi iz Velike Gorice). Delegat: Dukić (Zaprešić).
STRIJELAC: 0:1 – Čuni (3).
JASKA VINOGRADAR: Braje, Miljević, Novosel, Prežgaj (od 82. Cipovec), L. Mravunac, Tv. Nad, Vračević, I. Borković (od 37. To. Nad), Mesic (od 46. Smičiklas), M. Borković, Všetečka (od 63. Borovec). TRENERI: Mislav Bradvić i Viktor Šimanović.
NAFTAŠ IVANIĆ: A. Banović, Čuni, Slivar, Tsutida, Miličević (od 37. Roganović), Krsnik, Sabolić (od 86. M. Banović), Božić (od 68. Abarca), Vrdoljak (od 54. D. Banović), Brkić (od 54. Kletećki), Sabljak. TRENER: Zlatko Koletić.
CRVENI KARTONI: M. Borković (47) i Sabljak (87) – obojica drugi žuti karton.
IGRAČ UTAKMICE: David Čuni.

Na Centrali teška, tvrda, na momente i mučna utakmica. Igra uglavnom rastrgana, s puno prekida i malo dobrog nogometa. Za domaću je momčad sve što je moglo, otišlo u krivom smjeru i naopako. Već u 3. minuti gosti jeftino dolaze do pogotka iz slobodnog udarca s tridesetak metara. Pokazalo se da je to ujedno bio i ključni trenutak dvoboja. Nismo vidjeli puno pravih prigoda, tek nekoliko s obje strane, a u 37. minuti svjedočili smo strašnom sudaru glavama Ivana Borkovića i njegovog imenjaka Miličevića. Epilog je dolazak kola hitne pomoći koja su obojicu nesretnih igrača odvezla s travnjaka na daljnu obradu. Kako doznajemo, puno je gore u tom bliskom susretu prošao domaći kapetan.Jaskance je nova nevolja pogodila na samom startu drugog dijela kada je isključen Martin Borković. Ipak, domaća momčad nije klonula nego je i s igračem manje pokušavala doći do poravnanja, bilo je nekoliko prijetnji i pokušaja prema vratima Banovića, a najveća šansa otišla je u nepovrat u 75. minuti. Vračević je krasno prošao po lijevoj strani, oboren je na ulasku u šesnaesterac gostiju, sudac Čužić je pokazao na bijelu točku, a Prežgajev udarac odlazi visoko preko vratiju. Gosti na kraju pjevajući odlaze s jaskanske Centrale, a domaći Jastrebovi iako nisu bili u podređenom položaju, ostali su i bez bodova, a nažalost, što je puno gore, na duže vrijeme bez svog kapetana Ivana Borkovića, kojem želimo potpuni i čim brži oporavak.