JASKA VINOGRADAR – STUPNIK 0 : 2

PRIPREMNA UTAKMICA
AUTOR: TOMISLAV TADIĆ

JASTREBARSKO – Igralište SC Vojarna. Gledatelja 60. Sudac: Batušić (Cvetković).
STRIJELCI: 0:1 – Šepac (45), 0:2 – Roguljić (65).
JASKA VINOGRADAR: Braje – M. Mravunac, Miljević, Vulje, Novosel – L. Mravunac – Mesic, Vađina, Belan, Prežgaj – M. Borković (još su igrali: Mataušić, Sedlar, Jukić, Bubanović, Borovec, L. Koluder, Pintarić). TRENERI: Mislav Bradvić i Viktor Šimanović.
STUPNIK: D. Brkić, Ilić, Roguljić, Šepac, K. Brkić, Pranjić Kaurin, Cerovski, Jozić, Šporčić, Brakus, Perković (još su igrali: Buden, Bilić). TRENER: Siniša Roguljić.

U prvom pripremnom dvoboju ovoga ljeta i prvom nastupu pod “dopunjenim” nazivom, klub s Centrale poražen je od trenutno boljeg i spremnijeg suparnika, četvrtoligaša Stupnika. Na domaćoj momčadi vidjelo se da po prvi puta igra u ovom sastavu i uz to, teških nogu od napornog prvog tjedna priprema, ali i bez desetak trenutno odsutnih, uglavnom već nekoliko sezona standardnih prvotimaca. Prvi dio utakmice protekao je u ravnopravnoj igri po popriličnoj vrućini i sparini, a Stupničani su bili za nijansu konkretniji te su snalažljivošću Šepca poveli u zadnjim sekundama prvog dijela. Druga dionica utakmice potpuno je pripala gostima koji su bili osjetno bolji i opasniji, a rezultat te dominacije je pogodak Roguljića, koji je uz ponešto sreće matirao Mataušića i postavio konačni rezultat. Jaskanci nemaju razloga za nezadovoljstvo nakon ovog poraza, jer je za očekivati da će momčad izgledati puno bolje kad se potpuno posloži, kompletira i uigra. U novom tjednu pred Jastrebovima je ogled protiv juniora zaprešićkog Intera (4.8.), a sljedećeg vikenda, 7. i 8. kolovoza, slijedi nastup na rođendanskom turniru TOP-a u Kerestincu.