OKUPIO SE ŠAMPIONSKI NARAŠTAJ JASTREBOVA (1990/1991)

Pod budnim okom našeg nekadašnjeg sjajnog vratara i trenera limača i pionira, Siniše Idrizija, na Centrali su se okupili momci koji su činili prvu generaciju limača u povijesti NK Jaska. To su mladići 1990. i 1991. godišta, koji su 2000. napravili prve korake u kopačkama i zakoračili u svijet nogometa.

Tri godine kasnije, 2003, kao mlađi pioniri, na impozantan su način osvojili naslov prvaka, što su 2005. ponovili i kao stariji pioniri. Dobar dio njih prošao je kompletnu omladinsku školu našeg kluba. Neki su godinama nosili, a neki i danas nose dres seniorske momčadi Jastrebova. Pojedinci su bili ili su još uvijek istaknuti igrači drugih klubova, uglavnom iz našeg jaskanskog kraja.


Mlađi pioniri sezona 2002/2003

Svakako treba istaknuti njihovog učitelja Sinišu Idrizija, koji ih je okupio i naučio prve nogometne korake i bio im drugi otac. Bdio je nad njima i na nogometnom terenu i izvan njega, brinuo se za njihove školske ocjene, vodio ih na kazališne predstave. Siniša, potomak stare jaskanske obitelji Feć, godinama je uspješno čuvao mrežu seniorske momčadi Jaske, bio briljantan vratar malonogometnog prvoligaša Jastreba, a potom i samoborskih Sokola, čuvar mreže reprezentativnog kalibra. Nakon toga, s uspjehom je godinama vodio naše mlađe uzrasne kategorije i odgojio mnoštvo mladih nogometaša.

Uz dvadesetu obljetnicu avojeg nogometnog početka pripadnici sjajnog naraštaja 1990/91. okupili su se na svojoj Centrali, tamo gdje je sve i počelo, a uz prigodno druženje odigrana je i međusobna revijalna utakmica na terenu s umjetnom travom. Želimo im još puno ovakvih obljetnica i druženja, a nadamo se da ćemo barem neke od njih i u narednim godinama gledati u dresu s jastrebom na prsima.


Stoje slijeva na desno: Marko Pustaj, Mladen Nežic, Filip Tandarić, Bernard Lovretin, Ante Leko, Krunoslav Všetečka, Siniša Idrizi. Srednji red: Tomislav Priselac, Karlo Penić. Čuče: Robert Režek, Marko Ristovski, Davor Bistrica, Luka Hasanović