OTKAZAN TURNIR ULICA!

Zbog povratka koronavirusa u našu svakodnevicu i svakodnevnog porasta broja zaraženih, vodstvo veterana NK Jaska, donijelo je tešku ali i logičnu odluku o otkazivanju ili u boljoj soluciji, odgodi tradicionalnog Turnira ulica, koji je trebao biti održan 3. i 4. srpnja na terenu s umjetnom travom na stadionu Marijan Bradvić Mara, na Centrali. Službeno priopćenje organizatora, veterana NK Jaska, prenosimo u cijelosti:

Poštovani,
 
u proteklih nekoliko dana svjedoci smo povratka koronavirusa, a od danas, dana 23. lipnja, temeljem obavijesti Stožera civilne zaštite Grada Jastrebarsko, potvrđena su nažalost i dva slučaja zaraze u našem gradu. Ovim putem želimo obavijestiti sve građane grada Jastrebarskog, naročito ljubitelje nogometa, da je uprava veterana NK Jaska donijela odluku da se najavljeni Turnir ulica 2020. otkazuje do daljnjega.
Nažalost, svi smo veselili održavanju Turnira, koji je pored natjecateljskog, većim dijelom i društvenog karaktera (obzirom na dosta veliku posjećenost), a kako bi očuvali zdravlje svih Jaskanaca, nadamo se da je odluka opravdana.
 
Nadamo se da ćemo krajem ljeta Turnir ulica održati, a do tada „Budimo odgovorni“ i čuvajmo zdravlje svih naših sugrađana.
 
Veterani NK Jaska