SPOJILI SE NAJSTARIJI I NAJUSPJEŠNIJI JASKANSKI NOGOMETNI KLUB!

Skupštine dva najveća jaskanska nogometna kluba odlučile su da se NK Jaska Jastrebarsko i NK Vinogradar Mladina spoje u jedan nogometni klub koji će nositi ime NK Jaska Vinogradar Jastrebarsko. NK Jaska Vinogradar nastavlja tradiciju „stare dame“ NK Jaska obogaćenu uspjesima NK Vinogradar. Sjedište kluba je na Centrali, prve boje kluba su plavo-bijela, a rezervna zelena. Klub dobiva na korištenje tri sportska kompleksa; stadion Marijan Bradvić Mara, stadion u bivšoj vojarni te stadion u Mladini.

Pomladak oba kluba je do sada bio u vrhu županijskog nogometa, a spajanje će omogućiti još kvalitetniji rad lišen animoziteta koji se ponekad javljao između ova dva kluba i koji je budimo iskreni, usporio razvoj jedne i druge nogometne škole. Zajedno ćemo biti jači i konkurentniji na županijskoj sceni u sportskom, stručnom i infrastrukturalnom pogledu.

Prvu momčad će voditi trenerski dvojac Bradvić-Šimanović. Ekipa će biti sastavljena od domaćih igrača NK Jaska i NK Vinogradar uz pokoje pojačanje „sa strane“. Domaće prvenstvene utakmice prve momčadi igrati će se na Centrali, a kup utakmice u Mladini. Pomladak će za treninge i utakmice koristiti sve tri lokacije.

Izvršni odbor čine članovi: Marin Banković – predsjednik, Mario Gojšić – dopredsjednik, Tomislav Rubinić, Nenad Strizrep i Tomislav Lacković.